TEMI.mk

Корона  

Петар Богојески - Слободен Печат

Државата е нашиот Спасител

Што е денес нашето спасение? Кој е денес Спасителот? Па да фатиме по патот, право кон него. Има таква ѕвезда. Таа толку силно сјае што не можеме да ја видиме. Тоа е македонското сонце. Тоа е македонската држава. Државата е нашето сонце. Патриоти отпо…

Венко

Љупчо Поповски - Независен

Темпираната бомба од Струга

ЉУПЧО ПОПОВСКИ Литијата во Струга им фрли прашина в очи на лекарите и медицинските сестри, кои херојски се борат на првата линија фронтот против корона вирусот. Тоа беше чин на екстремна неодговорност Министерот за здравство, Венко Филипче, е совршен…

Ден на македонската полиција

KISS & МЕНАДА Телевизија

На Денот на полицијата посетени вечните почивалишта на загинатите