TEMI.mk

Хуманост и донации

Ненад Јовановиќ - Граѓански збор

Јовановиќ за Митко Јанчев: Семејството донира, а е цел на монструозни закани

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев – преку семејната Фондација Никола Јанчев – денес донираше кислородна станица за општата и регионална болница во Кавадарци во вредност од милион денари. Идејата на оваа донација не е времена, туку ќе биде од…

Хуманост и донации

Срѓан Ивановиќ - Слободен Печат

Ние пари за Илина собравме, а вие засрамете се

За само една недела граѓаните на Македонија издвоија 125.000 евра, за да им дадат шанса за живот на двете деца, кои допрва ќе треба да го осознаваат животот. Ние и натаму ќе донираме пари и нема ниту едно болно „ангелче“ да го оставиме да умира по ко…