TEMI.mk

Избори 2020

Петар Поп-Арсов - Република

Минатото како гаранција за иднината

Можеме уште повеќе, уште подобро! Така велат, така не убедуваат сега на крајот од нивното владеење. На почетокот пак велеа „…Гарантираме заштита на уставниот поредок и територијалната целина на Република Македонија. Гарантираме заштита на државните и…

Избори 2020

Љупчо Цветановски - Курир

Нобелова награда за глупост

Хехехееее, таман мислевте дека сме го допреле дното, ама Зоки е секогаш тука за да не’ разубеди и демантира. А токму вчера пишував дека СДСССС ги редефинираше границите на глупоста и поимот за допрено дно. Само осум часа потоа, Зајо ме потврди. Или б…