TEMI.mk

Исправи се Македонијо!

Манојил-Мане Јаковлески - Република

Мане и Ламбе до Христијан: Ти си вистинскиот човек во време и место за лидер на ВМРО-ДПМНЕ

Господине Христијан Мицкоски, прво прости ни на нашата дрскост, и сега ТИ послушај не нас. Откога си лидер на ВМРО ДПМНЕ се докажа дека си ЦЕЛНА личност во твоите трајни определби да ги почитуваш, исполнуваш, гарантираш и до утврдуваш основните принц…

Исправи се Македонијо!

Ламбе Арнаудов - Македонска Нација

Ламбе Арнаудов и Мане Јаковлески: Претседателе Христијан Мицкоски, главата горе!

Ламбе Арнаудов Мане Јаковлески Македонија за жал денес повеќе наликува на мртовечница отколку на среќна, радосна и животодарувачка татковина каква што нашиот народ заслужува. Димната завеса која ја создава СДС заедно со поткупените за грст долари одр…