TEMI.mk

Дивоградбите во Струга

Горан Михајловски - Сакам Да Кажам

ПАЃА ВЛАДА

1 Им се чудам на паметот на овие од СДСМ. И тие се вклучија во расправата за потребите од реформи на ВМРО-ДПМНЕ. Толку ли немаат други гајлиња во животот? Три години напорно работеа да го вратат ВМРО-ДПМНЕ на власт, па откако не успеаја, сега и би го…