TEMI.mk

The fight against corruption 

Телма ТВ / Telma TV

ЕУ со апел до Западниот Балкан да продолжи со борбата против корупцијата

The fight against corruption 

Фросина Факова-Серафиновиќ - Фокус

Случајот за синот на Талат Џафери отворен, за да се затвори?

Фросина ФАКОВА-СЕРАФИНОВИЌ Младите заслужуваат држава која ќе го цени успехот врз основа на талентот и трудот, а не врз основа на политиката или на личното познанство. Оваа суштинска порака на амбасадорката на САД, Анџела Прајс Агелер , во живо ја сл…

The fight against corruption 

Телма ТВ / Telma TV

Кој функционер прв ќе настрада од американскиот тим дојден во Скопје за борба против корупција

The fight against corruption 

Mende Mladenovski - Нова Македонија

Правна држава во заложништво

Во 2001 година Македонија ги амнестира припадниците на ОНА за агресијата врз државата и воениот конфликт, но се чини дека политичката групација што произлезе од некогашната ОНА, олицетворена во партијата ДУИ, веројатно мисли дека се амнестирани и за …

The fight against corruption 

Televizija 24

Ковачевски: Борбата против корупцијата е високо во мојата агенда

The fight against corruption 

Канал 5 Телевизија

Ковачевски: Борбата против корупцијата е високо на мојата агенда

The fight against corruption 

Канал 5 Телевизија

Весна Дамева е нова претседателка на Судскиот совет