TEMI.mk

Ќе се руши Триумфална капија

Јани Бојаџи - Opserver

Јани Бојаџи: Прв на списокот е споменикот “Порта Македонија“. Разбирливо

Владата поднелa барање за бришење на маркиците на спомениците од “Скопје 2014“. Прв на списокот е споменикот “Порта Македонија“. Разбирливо. Треба да се избрише од лицето на земјата се што се нарекува со ова име. Тоа е тоа. Владата на СДСМ бара брише…

Ќе се руши Триумфална капија

Канал 5 Телевизија

Ќе се уриваат ли Порта Македонија и споменикот на Мајка Тереза?

Ќе се руши Триумфална капија

Televizija 24

Треба ли да се уриваат спомениците од „Скопје 2014“?