TEMI.mk

Венко

Ана Анастасовска - Слободен Печат

Доста со нови рестрикции, фатете се за работа!

Протоколи за работа има за сите, мерки за заштита има, само треба да се почитуваат и некој да води сметка за тоа законот подеднакво да важи за сите Министерот за здравство, Венко Филипче, вчера рече дека се размислува да се воведат нови рестрикции во…

Венко

Канал 5 Телевизија

Филипче: Засега нема потреба од дополнителни рестриктивни мерки

Жешка политика

Љупчо Цветановски - Курир

Ковид-95 зачинет со многу Бемве чалам

Македонија надмина 10.000 заразени од Ковид-19. А, ви текнува кооолку прогнозираа блескавите корона-денсери Филипче и Заев? Епа, 2.000, епа. Утнаа „само“ цели пет пати. Да, до сега. Бројката ќе оди нагоре, да не се лажеме, за жал, ќе биде многу повеќ…