TEMI.mk

Помош од ЕУ

Страшо Ангеловски - Денешен

АНГЕЛОВСКИ: Според паткоговорот: ЕУ ќебе – за тебе, ЕУ злато – за НАТО

Страшо Ангеловски

Деновиве, од  извор кој, нели, никогаш не шири дезинформации, од американската амбасадорка во НАТО, Кен Бејли Хачинсон дознавме дека Македонија во оваа криза има “силна поддршка“ од своите НАТО сојузници и, дека таа ќе продолжи пре…

Помош од ЕУ

Сител Телевизија

Потврдена европската перспектива за земјите од регионот