TEMI.mk

Образование за време на Корона

Дарко Јаневски - Денешен

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Експериментите на Царовска и Филипче со учениците!

Дарко ЈАНЕВСКИ

Од почетокот, кога прашањето стана актуелно, и Филипче и Центарот за јавно здравје велеа дека децата мора да одат на училиште. Фино. Оти знаењето е сила, знаењето е моќ. Вирусот е опасен, ама и незнаењето било опасно. Ма какво „опасно…

Образование за време на Корона

Televizija Star

УНИВЕРЗИТЕТИТЕ СО ГОДИШЕН ПРОФИТ ОД 1,7 МИЛ ЕВРА 26 09 2020

Образование за време на Корона

SDSMtube

Владата обезбедува месечен надомест за приватно сместување на 884 студенти и 347 средношколци

Образование за време на Корона

Владимир Лазаревиќ - Фокус

Образованието и примитивизмот

Пишува: Владимир Лазаревик Фер е да се погледнеме во огледало и да си признаеме дека сме примитивен народ. Веројатно еден од попримитивните во нашиот регион. И кога ќе го напишам тоа не гледам на тоа како секој поединечно од нас се доживува себе си и…