TEMI.mk

Корона  

Гоце Трпковски - Призма

Охрид и УНЕСКО – ред мерки, ред парапетчиња

Охридскиот регион е редок пример на комбинирано наследство | Фото: БИРН, Г. Трпковски Роковите за исполнување на препораките од УНЕСКО за заштита на Охрид и на Охридско Езеро се одамна изминати, а досега се исполнети само некои, и тоа, пред сѐ, админ…