TEMI.mk

Urbanism

Општина Велес

Комисија за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина - 25 Седница на СОВ

Urbanism

Vasko Kiceski - Фокус

Новата визија за Скопје

Бидејќи на сите ни е доста од меѓусебните обвинувања и префрлања на вината од еден на друг, решив да поставам основи на платформата, која секако понатаму може да биде модифицирана и адаптирана, но во основа ќе ја изврши истата функција, ќе го направи…

Urbanism

Општина Велес

Комисија за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина - 24 Седница на СОВ

Urbanism

ohridnews

Напладне со Богдан Настески Герман SE02 E08

Illegal constructions 

Ivor Mickovski - Opserver

Ивор Мицковски: Вака слабокрвен, апатичен и корумпиран народ не ни заслужува ништо подобро

Општина Центар ќе дозволи изградба на втора висококатница кај Холидеј Ин, Карпош ги блокира спортските сали за клубовите и децата, затоа што во Советот го блокираат од градење на висококатница. Тоа што е индикативно и за двата случаи е што владејачка…

Urbanism

Општина Велес

Комисија за урбанизам, комунални дејности и заштита на животната средина - 24 Седница на СОВ

Urbanism

Info Kompas

Јовчески: Пречка што не се реализираа дел од проектите беше секторот урбанизам и централната власт

Urbanism

Општина Битола

Комисија за Урбанизам (08.11.2022)