TEMI.mk

Поткуп за изборите

Дарко Костовски - Курир

РЕАЛНОСТ ИЛИ ЦИРКУЗАНТИ(ПЛАТЕНИЦИ)

Одредени партии, медиуми, новинари, поранешни “вмровци” и организации свесно(поткупени), но секако во најголем дел(мислам на нивните следбеници)несвесно на овие избори одработија агенда создадена од Зоран Заев со основна цел задржување на криминалецо…

Поткуп за изборите

Весна Јаневска - Република

Македонија – поробена

Весна Јаневска Тешко да се премолчат гласините дека некои луѓе примиле пари, од 1000 до 30 000 денари за гласање или негласање, како и гласините дека луѓе добивале закани за губење на работа во врска со изборите. Трагично. Се прашувам да ли само јас …