TEMI.mk

Special Public Prosecution

Нетпрес

Сиктер, сиктер, бај, бај за претседателите на ЗНМ и на Синдикатот

Крај на колумната Почитувани читатели, Јас најискрено се извинувам за почетниот стручен вокабулар (прилагоден за читател) по однос на медиумите и телекомуникацискиот бизнис. Но, тој е дел од она што не’ очекува во наредните години каде ние кои се зан…

5G

Канал 5 Телевизија

Македонски Телеком ја пушти првата комерцијална 5Г мрежа во државава

5G

360 Stepeni

360° Владата бара од Македонски Телеком да не купува 5Г-опрема од кинески Хуавеј