TEMI.mk

Дуел Заев - Мицкоски

Ненад Јовановиќ - Слободен Печат

Ние сме подобри од нив

Ја гледав дебатата на „Канал 5“ помеѓу премиерот Заев и опозиционерот Мицкоски. И, сигурно се прашувате какви ми се впечатоците? Пред да се осврнам само на „една поинаква точка“, би сакал да го констатирам генералниот впечаток од две и полчасовната д…

Дуел Заев - Мицкоски

Сашо Орданоски - Слободен Печат

Има разлика: Заев фрла ѓуле, Мицкоски вози стипл-чез

Како по секој ТВ-дуел меѓу Заев и Мицкоски, не е толку тешко да се оцени кој „победил“ во таа долга, на моменти мачна дебата, што ни ја одзема целата вечер (со непристојно долгите распродадени паузи за реклами, како да се работи за борба на петли) во…