TEMI.mk

Монструм

Михајло Маневски - Република

Оди си Вилма…Оди си…

Михајло Маневски Оди си Вилма…Оди си… Не си подобна и не си достојна за вршење на обвинителска функција Оди си Вилма Русковска , не си достојна да вршиш обвинителска функција. Како учесник на шарената револуција се претвори најголем политички полтрон…

ДИК

Драган Павловиќ - Латас - Весник

Куќа за пингвини

За корупцијата на власта веќе не зборува само опозицијата туку и оние кои се во самата власт. Од Ден Дончев дознавме дека последниве години од Македонија во Швајцарија Фамилијата и нивните извршители на работите изнеле најмалку десет милиони евра во …