TEMI.mk

Вевчански карневал

Александар Џеповски - Македонска Нација

Александар Џеповски: Вевчани вреди колку цела Македонија

Александар Џеповски Никој толку не им има дадено болка и стрес на Бугарите и да ги извади ненормално од такт. Дали е знамето бугарско запалено или човекот со количката со "бугарските корени и жици и 12 точки" сеедно, запалија огин. Бугарија имаше гол…

Вевчански карневал

Александар Русјаков - Нова Македонија

Предупредувам!

Александар Русјаков Живееме научна фантастика. Сум го кажал ова неколкупати досега. Многумина се убедени дека лесно ќе минеме. Особено оние што мислат дека годината има влијание врз настаните. Па се надеваат дека следната ќе биде подобра. Не им текну…

Корона  
Корона  

Сашо Орданоски - Frontline

Тргнете ги партиските валкани прстиња од Вевчанскиот карневал!

пишува: САШО ОРДАНОСКИ Во Македонија секое дно е дупло: каква е таа ниска политичка страст да се злоупотребува и Вевчанскиот карневал за ситни политички поени, за некој локален партиски празноглавец да може да се слика дека „храбро“ дошол во „судир“ …

Корона  

Сашо Орданоски - Civilmedia

Тргнете ги партиските валкани прстиња од Вевчанскиот карневал!

пишува: САШО ОРДАНОСКИ Во Македонија секое дно е дупло: каква е таа ниска политичка страст да се злоупотребува и Вевчанскиот карневал за ситни политички поени, за некој локален партиски празноглавец да може да се слика дека „храбро“ дошол во „судир“ …