TEMI.mk

Расизмот во Америка

Александар Русјаков - Нова Македонија

Џон Клис е дебела црнкиња што тепа антирасисти

Александар Русјаков Оние што денес во име на некаква борба против расизам, хистерично напаѓаат и сатанизираат неистомисленици, палат и крадат туѓа сопственост, бришат, според нив, политички некоректна историја и сакаат да спроведат цензура на мечтите…