TEMI.mk

Смртта на овчарот

Биљана Секуловска - Нова ТВ

Докторе Зафиров, ние не сме обични, прости овчари

Трагичната приказна за овчарот од Кратовско веќе ја знаете. Тој човек пет часа бил носен низ снег на носилка, од страна на медицинска екипа и негови роднини, за да го спасат неговиот живот. Се започнало кога лекарот од Итната помош Павле Зафиров ги с…

Смртта на овчарот

Атанас Вангелов - ПлусИнфо

Никола Димитров: „Фрапиран сум!“

Прочитав еден спонтан, со силни афективни акценти ФБ-пост на г. Никола Димитров, потпретседател во владата на г. Зоран Заев. Г. Димитров соопштува потресни детали од сведоштво на млад лекар. Според описот на г. Димитров од неговиот ФБ-пост тој млад л…