TEMI.mk

Еколошка такса од 3.5 денари за нафтата

Ангел Наков - МКД

Нешто чудно се случува

На три месеци пред избори, Владата носи закони и уредби со катастрофални последици по граѓаните, што е просто неверојатно. Како да си вршат самоубиство. Воведоа нов данок на нафтата и бензинот кој ќе ги дотепа 90% од граѓаните и компаниите во Македон…