TEMI.mk

Вакцина за Корона

КТВ телевизија Кавадарци

Почна вакцинацијата против ковид во Кавадарци

Вакцина за Корона

Ефтим Клетников - Нова Македонија

Мојот восхит и почит за Србија

(Вакцини, срце, култура, пријателство) Се чудиш, драг читателу, од кај пак сега наеднаш тој мој восхит и почит за Србија. Не ти противречам. Сфаќаш дека мотивот за нив е во беневолентните неколку наврати, српски донации на вакцини против модерната чу…

Вакцина за Корона

РТК - Кавадарци

ЗАПОЧНА ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД 19 ВО КАВАДАРЦИ

Вакцина за Корона

Роберт Димитриевски - Expres

„Дан клавет руско влијание во вакцинине?“ – Пишува Роберт Димитриевски

Павле Трајанов крена глас. Бил дискриминиран. Граѓаните биле во предност во однос на пратениците?! „Мислам дека се целосно дискриминирани пратениците, поради тоа што ние немаме право на избор. Граѓаните се во предност зошто имаат право на избор. Глед…