TEMI.mk

Жешка политика

Бранко Героски - Opserver

Бранко Героски: Можело да се пцујат Македонија, Македонците и македонизмот. И сега, Апасиев бил проблемот.

АПАСИЕВ Можело да се пцујат Македонија, Македонците и македонизмот. Дозволени се антисемитски, мизогинични и заканувачки изјави и повици. Не било проблем да се повикува на смрт, на бесења, на убиства… Сиот тој вулгарен говор на една разгорена омраза,…

Жешка политика

Роберт Димитриевски - Expres

Недостојни за жртвата на бранителите – Пишува Роберт Димитриевски

Советник?! Еј, советник на премиерот во име на Владата им оддаде почит на десеттемина припадници на резервниот состав на Армијата на Република Македонија убиени во заседа од ОВК кај Карпалак во 2001 година?! Од цела влада на чело со него, 23 министри…