TEMI.mk

Конгресот на СДСМ

Зоран Милошески - Публикум

Заев, Конгресот и „евергрин“ политичките фаци

Пишува: Зоран Милошески Најголемата владејачка партија во недела ќе го одржи 26 Конгрес, кој ќе има изборен карактер. Од тие причини, сосема е јасно зошто очите на домашната јавност се вперени кон „Бихаќка“: од проста причина што од изборот на највис…

Бранко Црвенковски со нова партија?

Томе Милошевски - ПлусИнфо

“Тресе” Бранко, а? Допрва ќе видите!

Не го каневте на годишнини, на прослави, на конгреси, на разни промоции на кандидати за пратеници, градоначалници, на митинзи. - Advertisement - Не се посоветувавте ама баш за ништо со него, за да го искористите неговото искуство, остроумност, ниту з…