TEMI.mk

Inflation 

Televizija 24

Аналитичарот Абил Бауш за ТВ 24: Ќе има постепена стабилизација на инфлацијата

Inflation 

Televizija 24

Инфлацијата го “топи” животниот стандард

Air pollution 

Сашо Орданоски - Слободен Печат

Аутопсија на еден „активен бојкот“

И повторно во опозицијата сѐ се врти околу кариерата на професорот Мицкоски! Единствената негова јасна политика се инсистирањето на предвремени избори, но јавноста и сега не знае дали тој, самиот, ќе излезе (и каде) како кандидат на изборните ливчиња…

Inflation 

Слободна ТВ / Slobodna TV

Вицегувернерката Митреска: Речиси да нема земја каде не е во пораст инфлацијата

Inflation 

Televizija 24

24 анализа - Економскиот раст се топи, инфлацијата расте

Air pollution 

Saso Ordanoski - Civilmedia

Аутопсија на еден „активен бојкот“

САШО ОРДАНОСКИ Опозицискиот „активен собраниски бојкот“ тукушто започна, а веќе е време за аутопсија на тој најнов обид за рушење на власта. Зошто? Бидејќи на тој начин власта нема да биде соборена. А делува очајнички и, можно е, ќе направи дополните…

Inflation 

Televizija 24

Драстичен раст на инфлацијата

Inflation 

Сител Телевизија

НБ: Забавување на економијата со раст на БДП од 2,9 проценти – инфлацијата ќе биде 8,8%