TEMI.mk

Free public transport

SDSMtube

Арсовска мисли дека бесплатен јавен превоз е приватните превозници да возат бесплатно за ЈСП

Referendum 

Владо Апостолов - Призма

Скопје шест месеци со Данела Арсовска

Данела Арсовска , во првите шест месеци од мандатот ги чистеше дивите депонии, промовираше отворена канцеларија за скопјани и посветено ја „чешлаше“ работата на својот претходник. Се држеше на безбедна дистанца од медиумите и за „жива глава“ не откри…

Free public transport

Канал 5 Телевизија

Oд петок се враќа бесплатниот јавен превоз, за пензионери, средношколци и студенти

Covid19 vaccine 

Zaneta Skerlev - Слободен Печат

Возење со автобус

За продолжување на пасошите ќе се чека од десет недели до пет месеци, а тие што уплатиле летувања во странство не е лошо да си ги побараат парите назад оти пасоши нема. Односно, пасоши како такви има, ама луѓе нема. Ауу, ова во „The Times“… И под ова…

Free public transport

Телма ТВ / Telma TV

ЈСП-Скопје го враќа бесплатниот јавен превоз