TEMI.mk

Субвенции за медиумите

Виктор Грозданов - Нетпрес

Интервју со мафијата за три милиони денари

Дали одредени медиуми во Македонија почнаа да ја применуваат онаа позната филозофија за медиумите на некогашниот диктатор на Уганда, Иди Амин Дада: „ Постои Слобода на говорот. Ама за слобода после говорот не можам да гарантирам ?“ На ден 03.02.2021 …