TEMI.mk

Обвинувањата Пендаровски - Филипче

Биљана Секуловска - Нова ТВ

Тешките лекции на Пендаровски

Многу одамна требаше сериозно да се замислиме, но после вчерашната бројка од 50 починати луѓе од последици од Ковид-19, едно секако е сигурно. Луѓето мора да разберат дека вакцините се единствениот спас, еднакво како што се и маските, додека навистин…

Вакцина за Корона

Илија Димовски - News24

Димовски: Двајцата сте одговорни, двајцата да си поднесете оставки

Илија Димовски на фејсбук: Двајцата сте одговорни, двајцата да си поднесете оставки! Префрлање на одговорноста од Пендаровски на Филипче, и обратно, е доказ дека и тие знаат дека има одговорност за здравствената криза… Ова е само игра кој како да се …