TEMI.mk

Western Balkans 

Телма ТВ / Telma TV

Законот на САД за Западен Балкан треба да го спречи ширењето на руското влијание во регионот

Western Balkans 

Телма ТВ / Telma TV

Америка подготвува закон за директно помагање на Западен Балкан

State administration 

Atanas Zoom - Zoom

Бесими: Намалувањето на сивата економија е суштинска компонента на даночните реформи и економскиот раст

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа. Консултациите инаку, се започнати од 2020 година, напоредно со анализите за перформансите на даночниот систем и неговото унапредување. Концептот на даночната …

State administration 

Libertas Libertas - Либертас

Бесими: Намалувањето на сивата економија е суштинска компонента на даночните реформи и економскиот раст

Минатата недела во јавноста се актуелизираше дискусијата за концептот на даночната реформа. Консултациите инаку, се започнати од 2020 година, напоредно со анализите за перформансите на даночниот систем и неговото унапредување. Концептот на даночната …

Western Balkans 

Глас на Америка

Брифинг на Ескобар за Западен Балкан