TEMI.mk

Членство во НАТО

Ивон Величковски - МКД

Целта не е досегашната Македонија, туку НАТО-вска Македонија

И Софија ќе треба да не го запре македонското евро-интегрирање на самиот почеток – и Скопје ќе треба да ја декомунистицира и дејугословенизира својата елита, економија, политика, наратива и медиуми. „И порачувам на добар дел од политичката елита во М…

Членство во НАТО

Џабир Дерала - Слободен Печат

Скандалозна средба меѓу Заев и Столтенберг

Што сака да каже и да постигне овој премиер Заев? Кај не дозволува сите да испоцркаме од коронавирусот, па и од НАТО обезбедува помош, сега сака да испоцркаме од досада! Не оди така! Балканскиот регион не знае, ниту треба да знае за предвидлива, перс…