TEMI.mk

НБМ ја затвори Еуростандард банка

Петар Гошев - ПлусИнфо

ГОШЕВ ЗА ЕУРОСТАНДАРД БАНКА Чија е одговорноста, ако ќерката не ги чува милионите во банката на сопствениот татко, туку во конкурентска банка?

Затворањето банка, секогаш и насекаде во светот, предизвикува посебна вознемиреност кај луѓето. Причините се јасни: луѓето држат во банките голем дел од своите мачно заработени заштеди и знаат дека, особено во пазарните економии, тие се крвотокот на …

НБМ ја затвори Еуростандард банка

Трифун Костовски - Либертас

Народна Банка равенство Ватикан

Бирократскиот систем на владеење создаде современи Франкенштајни, монструми кои со површни анализи и неразбирање на реалниот живот носат одлуки преку колено. Еуростандард банка е жртвено јагне, а оштетени сте вие граѓаните, вработените во Еуростандар…