TEMI.mk

Протести против поскапување на струјата

ВМРО - ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ достави иницијатива за одржување на расправа за поскапување на цената на ел. енергија

Протести против поскапување на струјата

Сител Телевизија

Опозицијата повторно на улица за поскапената струја

Протести против поскапување на струјата

Канал 5 Телевизија

Трет протест на ВМРО-ДПМНЕ против поскапувањето на струјата

Протести против поскапување на струјата

KISS & МЕНАДА Телевизија

Шести протест против поскапувањето на струјата во Гостивар