TEMI.mk

Жешка политика

Никола Тасев - ПлусИнфо

Со комарците не успеаја, сега нека прскаат против партиски крлежи

Се изгласа Владата, сега граѓаните чекаат со што министрите ќе почнат да работат. Проблеми има многу во Македонија. Но има многумина кои особено се напнати и чекаат… - Advertisement - Деновиве на шеталиштето во Охрид наслушнав интересен муабет на тро…

Комарци во Скопје

Јасминка Павловска - Нова Македонија

Комарците наместо полициски час

Јасминка Павловска Навистина, короната ги стави во втор план сите други болести и загрозувачки предизвикувачи на здравствени непријатности, но се чини дека комарците, барем налето, не дозволуваат да бидат фрлени во заборав Додека не нѐ демантира неко…