TEMI.mk

The tragedy in the Covid-center in Tetovo

Телма ТВ / Telma TV

Започна отстранувањето на опожарената модуларна болница во Тетово

EU and NATO integration 

Katerina Blazevska - Призма

Високи цели, ниски резултати

По неколку непопуларни епизоди, македонската химна вчера конечно беше правилно испеана, со сите стихови и со имињата на македонските револуционери, без нeкој да биде заборавен. Образот го обелија најмладите, членови на најстариот фестивал на Балканот…

The tragedy in the Covid-center in Tetovo

KISS & Менада Телевизија

Ќе се отстрануваат остатоците од изгорената модуларна болница

The tragedy in the Covid-center in Tetovo

Васко Шутаров - Република

Сите ние, од автобусот и модуларната

Васко Шутаров Бунт на артефактите Во нормални времиња и во нормални држави, сезонава како и многу други пред неа, ќе останеше запаметена по некој добар концерт или некоја изложба, по некоја драмска претстава или некој филм за прераскажување, по некој…

The tragedy in the Covid-center in Tetovo

KISS & Менада Телевизија

По третпат не започна судењето за пожарот со 14 жртви во модуларната болница во Тетово

Covid19 

Канал 5 Телевизија

По трет пат се одложи судењето за пожарот во модуларната болница, каде загинаа 14 лица

The tragedy in the Covid-center in Tetovo

Телма ТВ / Telma TV

Пропадна и денешниот обид за отпочнување на судењето за модуларната болница во Тетово