TEMI.mk

5G

Канал 5 Телевизија

АЕК ги додели одобренијата за 5Г мрежата

5G

Васил Зафирчев - Независен

Дневник од карантинот на еден актер (5)

ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ „Праведно е дека треба да јадеме, но јадењето нема да нè направи праведни. Ќе бидеме гладни за правда. Без правда нашиот глад за јадење ќе расте сè дури не ја голтнеме земјата“ Едвард Бонд „Злосторството на 21. век“ (Епилог, поема „Мес…

5G

Канал 5 Телевизија

Македонски Телеком ја пушти првата комерцијална 5Г мрежа во државава

Air pollution 

Иво Антов - Слободен Печат

Петка за глупите

Скопје смрди овие денови, всушност смрди секогаш кога нема ветер. И наместо да ја користиме новата технологија во борба против можеби и поголемиот убиец од грипот на овие простори, ние фрламе камења по неа. Зарем петта генерација на луѓе ќе треба да …

5G

fmetamorphosis

Сѐ што сакавте да знаете за 5G технологијата

5G

Слободна ТВ / Slobodna TV

Акику од АЕК: Половина од државата има брз интернет – Скопје ќе биде првиот град со 5Г мрежа