TEMI.mk

Air pollution 

Fatmir Besimi - МКД

Праведен даночен систем за економски раст

Концептот на даночната реформа, кој го претставивме минатата недела на заедничка прес конференција со премиерот е дел од поголем процес за креирање на оптимален даночен систем кој ќе биде праведен и ќе го поддржи економскиот раст. Основите на даночна…

Air pollution 

Fatmir Besimi - ПлусИнфо

Праведен даночен систем за одржлив, инклузивен и забрзан економски раст

Интегрално ја објавуваме колумната на министерот за финансии Фатмир Бесими со наслов „Праведен даночен систем за одржлив, инклузивен и забрзан економски раст“: Концептот на даночната реформа, кој го претставивме минатата недела на заедничка прес конф…