TEMI.mk

Education  

Televizija 24

Уште еден наставник од основно училиште фатен со дрога

Education  

TV Plus Kumanovo

Околу две илјади ученици пливаат бесплатно на базенот

Education  

Телевизија M-Net HD

Кочанското основно училиште „Раде Кратовче“ го одбележа својот патронен празник

Education  

Телевизија M-Net HD

Учениците со посебни потреби сѐ повеќе инклудирани во образованието, пристапни ли се училиштата?

Education  

Televizija 24

Уште еден наставник од основно фатен со дрога, мора да се знае кој може да работи во образование

Schools 

Televizija Star

ШТИП ИНКЛУЗИЈА НА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ 23 03 2023