TEMI.mk

Измена на учебниците

Далибор Станковиќ - Нова Македонија

Книгите треба да нѐ потсетуваат какви магариња и будали сме

Ниедна комисија нема да може да ги реши спорните содржини во учебниците, затоа што споменатите теми се такви што не можат да бидат решени ниту од најголемите светски умови во науката. Што сакаме да кажеме? За светската наука, потеклото на Албанците и…