TEMI.mk

Cyber security

KISS & Менада Телевизија

Имаме стратегија за сајбер безбедност преку посебен тим истакна министерот Оливер Спасовски

Cyber security

Сител Телевизија

Ќе се формира ли Агенција за сајбер безбедност?

Cyber security

TV Plus Kumanovo

Спасовски: Работиме на откривање на дојавите

Western Balkans 

fmetamorphosis

Animacion: Siguria kibernetike dhe të drejtat e njeriut në Maqedoninë e Veriut

Cyber security

fmetamorphosis

Animation: Cybersecurity and Human Rights in North Macedonia