TEMI.mk

Sunflower oil

ivaniscelitel

Donacija vo hrana za Frosina od Ivan Iscelitel © 14.03.2023 g

Census 2021 

Љупчо Цветановски - Курир

ПОПИС со ПОтПИС на Заевци

И натаму се чудите зошто нема зејтин? Еурека! Владата го откупила целото производство, им требале тони и тони зејтин за да ги подмачкаат „резултатите“ од пописот. Бадијала, на сето подмачкување и натаму никој не им верува… Сериозно, ѓаволот одамна ја…

Sunflower oil

Сител Телевизија

Од утре замрзната цена за млечните производи, тестенините и зејтинот

Sunflower oil

Сител Телевизија

Зејтин до 100 денари, тестенини поевтини за 10 проценти - Владата подготвува нова листа

Sunflower oil

Televizija Star

ЗЕЈТИНОТ ПАЃА ПОД 100 ДЕНАРИ ЌЕ ПОЕВТИНАТ И ТЕСТЕНИНИТЕ 07 03 2023

The energy crisis 

Фатмир Бесими - Република

Енергетската криза, ценовниот раст и владините политики

Фатмир Бесими Oд почетокот на енергетската криза и порастот на цените донесени се над 30 мерки од над 600 милиони евра за заштита на домаќинствата и економијата Изминаа две турбулентни недели од црниот 24 февруари, кога Русија ја започна воената инва…

Sunflower oil

ivaniscelitel

Humanitarna akcija vo Topansko Pole (топана) 19.02.2023 g na ivan iscelitel ©