TEMI.mk

The Prespa Agreement 

Nenad Jovanovikj - Frontline

Не се сите исти. Социјалдемократите се подобри, и тоа сите го знаат

Пишува: НЕНАД ЈОВАНОВИЌ Има нешто во sвездите или космичките енергии за кои, да речеме, штом помислиш на некои луѓе, веднаш ти се појавуваат во твојот видокруг, не географски, туку „онлајн“. Кога велам географски, сакам да кажам дека јас живеам центр…

The Prespa Agreement 

Канал 5 Телевизија

Мицкоски: Нема промена на Уставот, формирање техничка влада и да се одржат предвремени избори

EU and NATO integration 

Денешен

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Континуитетот со Ванчо Михајлов на македонските комуњари

Дарко ЈАНЕВСКИ

Во вчерашната, како и во секоја недела, мојата омилена пиљара e затворена и нема каде да седнам како господин на пивска гајба, со распосланата на хартија салама и со чашката жолта. Уште повеќе што недела е ден кога дома се усисува, по…

The Prespa Agreement 

AlfaTV News

Зоран Заев коавтор на научен труд за Преспанскиот договор