TEMI.mk

Нелегално снимените прислушкувани разговори

Марин Гавриловски - Слободен Печат

Шест години потоа

Речиси без никаков одек во јавноста помина шестата годишнина од почетокот на објавувањето на нелегално снимените прислушкувани разговори, популарно наречени „бомби“ со кои отпочна падот на режимот на Никола Груевски. Имено, на 9 февруари 2015 година,…