TEMI.mk

EU and NATO integration 

Zoran Bojarovski - Civilmedia

На повидок е предлог за креативно решение за брза интеграција на дел од земјите од Западен Балкан во ЕУ

ЗОРАН БОЈАРОВСКИ – Постојат идеи кои се презентирани од некои организации, аналитичари и тинк-тенкови особено од Париз и Виена и кои ја промовираат идејата да се даде поскорешен датум за членство на државите од Западен Балкан, но со одредени нетипичн…

Eurovision Song Contest 

Телевизија M-Net HD

Преставниците од евровизија и Дани Димтровска гости на предновогодишниот концерт во Штип

Eurovision Song Contest 

Super radio Ohrid

„Охридски Приказни“ со Јовица Каралиевски во „Форт кафе“ - 22.12.2022

Macedonian Academy of Sciences and Arts 

Biljana Vankovska - Нова Македонија

Теророт на среќата

Живееме во време на терор на некоја чудна комбинација од страв и инсистирање на среќа (па и на, најчесто вештачка, убавина). Речиси е задолжително на социјалните мрежи да ставиш фотографија на весело друштво, во кафеана, кое на гледачите им покажува:…

Eurovision Song Contest 

Super radio Ohrid

„Охридски Приказни“ со Јовица Каралиевски во „Форт кафе“

Eurovision Song Contest 

Super radio Ohrid

„Охридски приказни“ во „Форт кафе“ со Јовица Каралиевски - најава

Eurovision Song Contest 

Сител Телевизија

Гости во Магазин: Детска евровизија - Лара и Јован, Д-р. Емилија Минова