TEMI.mk

The NBRM closed Eurostandard Bank

Движење Бојкотирам

Гостин: Трифун Костовски - #ДвижењеБојкотирам ВО ЖИВО

Covid19 

Trifun Kostovski - Либертас

На патот кон амбисот сите (не) ,,возат” со лажни насмевки!

Почитувани читатели, веќе подолг период секој вторник пишувам за стечајот на Еуростандард банка, при што таксативно ги набројувам сите пропусти на институциите во системот кои директно или индиректно учествуваа во овој грозоморен чин. Егзекуторот на …

The NBRM closed Eurostandard Bank

Телма ТВ / Telma TV

Пари од Венецуела во Еуростандард Банка

The NBRM closed Eurostandard Bank

Vele Mitanoski - Либертас

Почесни конзулати – неотчестени конзули !

По примерот на Битола, пред 12 години, Република Македонија, беше решила, и од Охрид, да прави втор конзулски град. Атрактивноста на градот, надополнета со намерите на тогашната влада, резултираа со владината одлука од 11 февруари 2010 година, за отв…

The NBRM closed Eurostandard Bank

Televizija 24

Очи в очи - 22.8.2022

The NBRM closed Eurostandard Bank

Канал 5 Телевизија

ЈОРМ за „Еуростандард банка“ : Само обвинителството има право да поведе истражна постапка

The NBRM closed Eurostandard Bank

Сител Телевизија

ЈО: Истрагата за пропаѓањето на Еуростандард банка е во тек